torstai 20. maaliskuuta 2014

Ai pitäisikö tänne joskus jotain kirjoittaakin?

Blogi on päässyt viettämään hiljaiseloa pari kuukautta, joten ehkä tänne voisi jotain vaihteeksi kirjoittaakin. Syynä taukoon on ollut se, että en ole oikein mitään mainittaavaa tehnyt. Kevään myötä on kuitenkin innostus näpertelyyn taas palannut, joten luvassa on postauksia vähän ripeämpään tahtiin.

Vaihdossa keppihevoseen sain taas schleichejä, joten esitellään ne nyt sitten tässä postauksessa.

dartmoor ori
ponikärryjen shettis tamma
Näitä kahta en vielä omista ja ovat hyvässä kunnossa, joten liittyvät sellaisinaan kokoelmaan.

maalattu shire tamma
paint ori
Shirejä omistan entuudestaan jo kaksi ja paint löytyy myöskin. Kumpikin näistä on aika kuluneita, joten päätyvät uudelleen maalattaviksi.


Tämä kaksikko on tuttu jo aiemmista postauksista. Varsan maalaamisesta kirjoittelin jo aiemmin, mutta kuvaa lopputuloksesta en ole näytille laittanut. En ole täysin tyytyväinen varsan väritykseen, mutta menköön tuollaisena. Kerran siitä jo pilalle menneen maalikerroksen poistin, enkä uudelleen jaksa enää hommaan ryhtyä.

Friisiläinen oli minulle tullessaan kulunut ja mietin pitkään mitä sen kanssa teen. Lopulta vain maalasin sen mustalla värillä kuluneen maalin päälle. 

4 kommenttia:

 1. Hee! Neljä ekaa on mun antamii :D

  VastaaPoista
 2. Voi, kun söpöjä!<3 Viimeinen varsa on kyllä lempparini:)

  VastaaPoista
 3. Voitko ottaa tilareista vaihdossa Schleichejä, etteivät muuta maksaisikaan tai sitten vain todella vähän? Mulla olisi kaksi Schleich-hevosta jollaisia en ole ainakaan sun blogissasi nähnyt mutta enhän voi tietää onko sinulla niitä...

  VastaaPoista
 4. Noi on schleich hevosia��

  VastaaPoista